Datum zaroke sta ohranila zaseben. Foto: Reuters
Datum zaroke sta ohranila zaseben. Foto: Reuters

Novico je z oboževalci delil na Instagramu in Twitterju. "Z Mio sva imela v zadnjih sedmih letih in pol ogromno zabavnih, čudnih, čudovitih in norih dogodivščin," je zapisal ob fotografiji. "In zelo vesel sem, da z vami lahko delim novico, da bova te dogodivščine še nadgradila. Greva nekam, kjer še nihče izmed naju ni bil. Zaročila sva se," je še dodal.

Čeprav uradni datum zaroke ni znan, pa sta bila nazadnje skupaj fotografirana 8. januarja v Los Angelesu, kjer Swierjeva še ni nosila zaročnega prstana.

"Skupaj sva že zelo dolgo," je Criss leta 2013 pojasnil v intervjuju. "Ko sva začela, še nisem vedel, da se bom kdaj pojavil na televiziji." Tudi Swierjevi svet televizije ni neznanka, saj je po končanem študiju medijev in televizijske produkcije sodelovala s televizijskimi hišami, kot sta Fox in Showtime.

Crissa lahko te dni v vlogi morilca spremljate v televizijski seriji o umoru Giannija Versaceja The Assassination of Gianni Versace: American Crime Story (Umor Giannija Versaceja: Ameriška kriminalka), ki je v sredo ob premieri prvega dela dosegla zelo visoko gledanost.