"Ko sem bila majhna, mi je oče vedno govoril, da sem njegova 'mala partnerka' – to je nekaj, kar bi brez njegovega kavbojskega naglasa verjetno zvenelo čudno, a zame je bilo čisto smiselno. In danes je ta besedna zveza ponovno dobila smisel, ampak zdaj bom partnerka nekoga drugega," je zapisala ob fotografiji s plaže, na kateri je ponosno pokazala zaročni prstan.

Ob tem je izrazila še ogromno ljubezen, ki jo čuti do igralca, in kako vesela je, da si bosta ustvarila skupno življenje in družino.

Tudi Ehrich je novico delil s svojimi sledilci na Instagramu in zapisal, da ni mogel zdržati več niti enega dne brez tega, da je njuna ljubezen kronana tudi na tovrsten način.

Za glasbenico precej težko obdobje

Zadnja leta so za glasbenico sicer precej težka. Demi Lovato je julija 2018 vzela prevelik odmerek mamil in zato nekaj časa preživela na zdravljenju. Na glasbeni oder se je vrnila s čustvenim nastopom na letošnji podelitvi glasbenih nagrad grammy.

Pred kratkim je priznala tudi, da ji je delo v glasbeni industriji odvzelo precej ljubezni do petja in ustvarjanja, zato se je v zadnjem času močno trudila, da bi ga ponovno našla. "Želim si, da bi bila moja kariera glasbena kariera, kariera o besedilih in mojem sporočilu. Želim si dolge kariere, za katero se mi ni treba spreminjati," je bila jasna glasbenica. "Ko sem bila mlajša, mi je glasba prinašala toliko sreče, potem pa sem to z delom v industriji izgubila. Bila sem popolnoma nesrečna in tega si ne želim nikoli več."