Demi Lovato se je septembra, dva meseca po sanjski zaroki, razšla z Maxom Ehrichem. Foto: Reuters
Demi Lovato se je septembra, dva meseca po sanjski zaroki, razšla z Maxom Ehrichem. Foto: Reuters

Zadnja leta so bila za glasbenico precej težka. Julija 2018 je vzela prevelik odmerek mamil in zato kar nekaj časa preživela na zdravljenju. Po letošnjem čustvenem nastopu na podelitvi nagrad grammy in vrnitvi na koncertne odre je priznala, da ji je delo v glasbeni industriji odvzelo precej ljubezni do petja, zato se je v zadnjem času močno trudila za ponoven razmah ustvarjalnosti.

Kot je zapisala v objavi na družbenem omrežju Instagram, je zadnjih nekaj dni preživela v parku Joshua Tree z manjšo skupino prijateljev in ameriškim ufologom Stevenom Greerjem. Dodala je, da je bila priča neverjetnemu dogajanju. "Naš planet je na zelo slabi poti, ki vodi do uničenja, vendar to lahko skupaj spremenimo. Če bi samo odstotek svetovnega prebivalstva meditiral in vzpostavil stike z zunajzemeljskimi bitji, bi bile vlade prisiljene sprejeti, da zunajzemeljsko življenje resnično obstaja," je zapisala in priložila posnetek ter nekaj fotografij, ki bi naj dokazovale resničnost njenega zapisa.

Oboževalce je spodbudila, da naložijo Greerjevo aplikacijo CE5, ki ji je pomagala vzpostaviti stik s t. i. vesoljci. V komentarjih so oboževalci zaskrbljeni nad pevko, sprašujejo pa se tudi, kako bo priznavanje zunajzemeljskega življenja pomagalo rešiti planet.