Anne ne želi nikomur pridigati, kako naj vzgaja otroke. Foto: AP
Anne ne želi nikomur pridigati, kako naj vzgaja otroke. Foto: AP

36-letna zvezdnica je v pogovoru za revijo Modern Luxury dejala, da alkohola ne bo pila, dokler bo živela s sinčkom Jonathanom Rosebanksom, ki je star tri leta.

"Pitju se nisem odrekla zato, ker bi imela z alkoholom kakšne težave. Ampak vedno, ko sem pila, sem imela hudega mačka - to pa je težava. Nazadnje, ko sem imela mačka, je trajal kar pet dni. Ko bom spet v življenjskem obdobju, ko si bom lahko privoščila, da bom po prekrokani noči tako dolgo okrevala, bom znova začela piti. A to se ne bo zgodilo, dokler se moj sin ne bo odselil in zaživel po svoje."

Dodala pa je, da se za to ni odločila iz kakšnih moralističnih vzgibov, tudi noče postati vzor za vse nasprotnike alkohola. "Da si bomo na jasnem - večini verjetno ni treba sprejeti tako strogih pravil, meni pač tako ustreza."

Nikoli več zmačkana v vrtec

Igralka je že januarja v pogovorni oddaji Ellen dejala, da jo Jonathan potrebuje ves čas, tudi ob jutrih, zato mora tudi sama zgodaj v posteljo. "Neko jutro sem ga morala vsa zmačkana peljati v vrtec. Bilo mi je grozno. Dovolj je bila samo ena takšna izkušnja, da sem si rekla: Tega nočem več ponoviti.'"

Anne Hathaway je od leta 2012 poročena s poslovnežem Adamom Shulmanom, s katerim ima tudi Jonathana.