Brooklyn Beckham v družbi staršev Davida in Victorie na podelitvi britanskih modnih nagrad na začetku decembra lani. Foto: AP
Brooklyn Beckham v družbi staršev Davida in Victorie na podelitvi britanskih modnih nagrad na začetku decembra lani. Foto: AP

19-letni sin "nobel" Spajsice in modne oblikovalke in nogometnega zvezdnika Davida Beckhama, ki se ljubiteljsko ukvarja s fotografijo, na Instagramu redno objavlja idilične trenutke s svojo novo ljubeznijo. Pred kratkim je v Los Angelesu posnel serijo črno-belih podob, na katerih sta v središču prav Hana in on sam.

Tudi dve leti starejša Crossova je romanco potrdila z objavami na svojem Instagramu, v javnosti pa se je parček prvič pojavil skupaj prejšnji mesec na podelitvi britanskih modnih nagradah, kjer sta se pridružila Brooklynovim staršem. Tam so bile vse oči uprte v lepotico, ki je vse bolj uspešna manekenka, navdušuje pa tudi z osebnim modnim slogom.

Da mladenič misli resno, dokazuje tudi to, da je Hano povabil na družinsko novoletno zabavo na posestvu Beckhamovih v hribovju Cotswolds, kjer sta David in Victoria za povabljence poleg razkošne zabave priredila celo ognjemet.

Brooklynova zadnja resna zveza je bila z igralko Chloe Grace Moretz, s katero sta se razšla lani. A tudi ljubljenka filmskega občinstva ne sameva, pred kratkim so jo opazili v objemu Playboyeve lepotičke Kate Harrison.

Oboževalci so nad Brooklynovimi fotografijami navdušeni, mnogi pa so pripomnili, da je Hana zelo podobna njegovi materi. Oglejte si fotografije in presodite sami.