Poročila sta se v New Orleansu. Foto: Reuters
Poročila sta se v New Orleansu. Foto: Reuters

Na eni največjih porok v svetu šovbiznisa niso manjkali znani obrazi, na družbenih omrežjih, čeprav naj bi Serena in Alexis na poroki prepovedala uporabo mobilnih telefonov, pa so se že začele pojavljati prve fotografije.

Zvezdniška poroka je potekala New Orleansu, to mesto pa sta izbrala zaradi močnega evropskega vpliva, odlične hrane in splošnega vzdušja.

Nevesta se je pred oltar sprehodila v obleki, ki jo je zanjo ustvarila Sarah Burton. "V London sem šla zgolj zato, da bi se srečala s Sarah, in zaljubila sem se prav v tisto obleko, ki je bila popolno nasprotje tistega, kar sem imela sprva v mislih," je pojasnila za portal Brides.

Po formalnem delu se je preoblekla v prav tako belo obleko modne hiše Versace, tega pa je izbrala tudi za tretji "izhod". Prav v tretji obleki je z možem plesala tudi prvi ples, za katerega sta izbrala mešanico skladb Tale As Old As Time in If I Can't Have You.

Med povabljenimi ni manjkalo znanih obrazov - Beyonce, Kim Kardashian, Eva Longoria, Kelly Rowland, Ciara, Caroline Wozniacki in Anna Wintour so le nekatera imena, ki so polepšala Serenin in Alexisov dan.

Par, ki se je pred dvema mesecema razveselil rojstva prvorojenke Alexis Oympie, je decembra lani sporočil veselo novico, da se je po 15 mesecih videvanja zaročil, poroka pa naj bi po prvih podatkih mladoporočenca stala več kot milijon ameriških dolarjev.

A post shared by People Magazine (@people) on Nov 17, 2017 at 7:52pm PST

A post shared by Wow Plus (@wowplus1) on Nov 18, 2017 at 12:59am PST

A post shared by Helen G Decor (@helengdecor) on Nov 18, 2017 at 12:53am PST