Gigi Hadid pričakuje prvega otroka. Foto: Reuters
Gigi Hadid pričakuje prvega otroka. Foto: Reuters

Novico je potrdila v oddaji The Tonight Show z Jimmyjem Fallonom. Po Fallonovih uvodnih čestitkah se mu je Gigi v videopogovoru zahvalila in se široko nasmehnila. Dodala je, da sta želela z Zaynom veselo novico sporočiti drugače, ampak so jima drugi to preprečili: "Kljub temu sva navdušena in vesela ter hvaležna za vse lepe želje."

Novico je v torek zvečer prvi objavil TMZ, v četrtek pa je Gigina mati Yolanda Hadid nizozemskemu časopisu RTL Boulevard potrdila, da bo kmalu postala babica. Novica je nizozemsko voditeljico in nekdanjo manekenko toliko bolj razveselila, ker je pred kratkim umrla njena mati: "To je življenje – ena duša nas zapusti in pride že nova. Počutimo se zelo blagoslovljeno."

Manekenka in nekdanji član britanske fantovske skupine One Direction sta v samoizolaciji skupaj z Gigijino sestro Bello (prav tako znano manekenko) na družinskem posestvu družine Hadid v Pensilvaniji. Tam so pred dnevi tudi praznovali Gigijin 25. rojstni dan.

Gigi in Zayn sta postala par leta 2015, usodno je bilo snemanje videospota za Zaynovo pesem Pillow Talk, v katerem mu je družbo delala prav Gigi. Po mnogo razhodih je njuno razmerje znova zaživelo februarja letos, ko je Gigi na družbenem omrežju Instagram objavila Zaynovo fotografijo in pripisala “Valentin”.