Halle Berry pravi, da jo skrbi dobrobit hčerke, kadar zanjo skrbi njen oče Gabriel Aubry. Foto: EPA
Halle Berry pravi, da jo skrbi dobrobit hčerke, kadar zanjo skrbi njen oče Gabriel Aubry. Foto: EPA

44-letna oskarjevka (zlati kipec za glavno vlogo je kot prva temnopolta igralka dobila za Bal smrti) naj bi v New Yorku začela snemati novo romantično komedijo New Year's Eve (Silvestrovo), a se je morala vlogi odpovedati, saj jo čakajo obveznosti na sodišču. Berryjeva in njen nekdanji fant, kanadski supermaneken Gabriel Aubry, se namreč potegujeta za skrbništvo nad hčerko Nahlo Arielo Aubry.

Halle skrbi za dobrobit hčere
Nahla se je rodila marca leta 2008, njena starša pa sta se razšla aprila lani. Že v začetku letošnjega januarja je 34-letni Aubry, ki naj bi se zdaj sestajal z zvezdnico resničnostnih šovov Kim Kardashian, na losangeleško vrhovno sodišče vložil prošnjo za deljeno skrbništvo z Berryjevo. A ta ureditev zvezdnici očitno ni pogodu. "Halle ima resne pomisleke glede dobrobiti hčere, ko je dlje časa v očetovi oskrbi, in je pripravljena storiti vse potrebno, da bi jo zaščitila," so igralkini predstavniki povedali za tabloid People.

Kljub odhodu Berryjeve s snemanja filma New Year's Eve v zasedbi ostajajo številni zvezdniki, med njimi so Ashton Kutcher, Robert De Niro, Sienna Miller, Jon Bon Jovi, Sarah Jessica Parker in Lea Michele. Halle Berry bo v njeni vlogi nadomestila Katherine Heigl.