Halle je prvič rodila pri 41 letih. Foto: EPA
Halle je prvič rodila pri 41 letih. Foto: EPA
Halle Berry in Gabriel Aubry
Zveza Halle in Gabriela se zdi zelo trdna.

Zvezdnica je besna, saj je prepričana, da so fotografi v želji, da bi pridobili posnetke male Nahle, prestopili mejo dobrega okusa. In njene zasebnosti.

Fotografije nje s štirimesečnim dojenčkom v naročju, posnete na vrtu njene hiše, so se znašle na svetovnem spletu in v dveh revijah o življenju znanih in bogatih. Igralka, nagrajena z oskarjem, je že najela odvetnika Evana Spiegla, ki je dejal, da obstajajo priče, ki so videle paparace "zelo vsiljivo vdreti na tuje ozemlje".

Odločati moram namesto Nahle
Halle pa je v izjavi za javnost dejala: "Preprosto so si dovolili preveč. Obljubljam, da bom storila vse, kar je v moji moči, da bodo odgovorni za svoj 'vpad' odgovarjali, saj želim zaščititi svojo hčer. Fotografij svojih otrok nikoli ne bi prodala za nekajmilijonske vsote kakšni reviji," je dejala igralka, ki zahteva tudi umik na skrivaj posnetih fotografij z interneta.

"Že dolgo nazaj sem se sprijaznila, da sem tisti dan, ko sem se odločila za kariero igralke, pristala tudi na to, da sem javna osebnost. Moj otrok pa ni sprejel takšne odločitve in dokler ne bo dovolj stara, da sama odloča o tem, bom storila vse, da jo umaknem iz soja žarometov."

Revije: vse za branost in prodajo?
V priznanih ameriških revijah In Touch Weekly in Life & Style Weekly, v katerih je mogoče videti Nahlo v mamičinem naročju, pa trdijo, da so fotografije kupili od "uveljavljene fotografske agencije". "Uredništvi revij nimata nobenih podatkov, da se je pri snemanju teh posnetkov zgodilo kar koli neprimernega ali nedovoljenega," so zapisali.

Halle je prvorojenko Nahlo rodila marca. Očeta, manekena Gabriela Aubryja, na spornih fotografijah sicer ni videti.