Nahla Ariela Aubry se je pokazala vsemu svetu. Foto:
Nahla Ariela Aubry se je pokazala vsemu svetu. Foto:
Nahla Ariela Aubry
Nahla je sad ljubezni med igralko Halle in manekenom Gabrielom.

Temnopolto igralko, ki je mesece svojo novorojenko skrivala pred fotoobjektivi paparacev, so le uspeli ujeti v losangeleškem živalskem vrtu. Tja se je z oskarjem nagrajena igralka odpravila skupaj s svojo mamo in njeno princesko Nahlo. Spremljal jih je tudi telesni stražar, ki je zadolžen za morebitne napade paparacev.

V času, ko veliko zvezd prodaja slike svojih novorojencev za ogromne vsote denarja, je Berryjeva ena redkih, ki je odklonila ponudbo, čeprav bi ji slikanje z njeno hčerko prineslo nekaj milijonov dolarjev. Igralka želi zaščititi Nahlo, zato je zagrozila vsem, ki se bodo prikradli na njeno posestvo v upanju na nekaj fotografij, s tožbo: "Jaz in moj fant Gabriel bova storila vse, da zaščitiva Nahlo pred radovednimi očmi javnosti."

"Še nikoli nisem bila tako srečna v ljubezni"
Halle je po dveh neuspešnih zakonih le našla srečo v deset let mlajšem manekenu Gabrielu Aubryju, ki ga je spoznala leta 2005: "Presrečna sem, kar je zame nekaj novega. Veste, nikoli nisem bila tako srečna v ljubezenskih zvezah." Kljub otroku, pa Halle in Gabriel še ne mislita skleniti zakonske zveze.