Za manekenko bo to že tretji zakon. Foto: Reuters
Za manekenko bo to že tretji zakon. Foto: Reuters

Novico je v intervjuju za Entertainment Tonight razkrila Klumova, ki je dejala, da imata po njenem mnenju datum poroke že določen. "Več podrobnosti o tem boste izvedeli pravočasno."

Temu je dodala, da je načrtovanje velikega dne že v polnem teku. "Oba sva Nemca, zato bo poročni dan zelo organiziran in vse bo potekalo točno. Vse bo zelo, zelo točno in organizirano," se je pošalila manekenka.

Klumova in glasbenik sta se zaročila decembra in veselo novico delila s sledilci na družbenih omrežjih, letos pa bosta praznovala tudi prvo valentinovo kot zaročen par, kar pa se manekenki ne zdi nič posebnega. "Z mojim moškim je valentinovo vsak dan."

Manekenka je bila v času intervjuja v New Yorku, kjer se je udeležila neuradnega odprtja newyorškega tedna mode AmfAR Gala, na kateri praznujejo posameznike, ki so ogromno prispevali k boju proti aidsu.

"AmfAR podpiram že od leta 2000," je razložila. "Od takrat je minilo že veliko let, a še nimamo zdravila, zato se še vedno vračam. Upam, da prihodnje leto tega dogodka ne bo več in bo to pomenilo, da bomo odkrili zdravilo, saj virus vsak dan vpliva na ogromno ljudi in se še vedno širi."

To bo sicer njen tretji zakon bila je poročena s stilistom Ricom Pipino in pevcem Sealom, s katerim ima tri otroke. V zvezi z italijanskim mogotcem Flaviem Briatorejem se ji je rodila še hčerka, ki pa je Briatore ni priznal, pozneje jo je posvojil Seal.