Igralec priznava, da je očetovstvo najlepša služba, ki jo ima človek možnost opravljati. Foto: Reuters
Igralec priznava, da je očetovstvo najlepša služba, ki jo ima človek možnost opravljati. Foto: Reuters

Grant se bo z 12 let mlajšo Anno po šestih letih partnerske zveze poročil ta mesec. Čeprav je Hugh v preteklosti čas preživljal s številnimi lepoticami, v javnosti pa se je šušljalo tudi o njegovih kratkotrajnih aferah, se zveznik nikoli ni želel dokončno ustaliti.

Številni slavni posamezniki imajo za seboj že kopico propadlih zakonov, Hughovi prijatelji pa priznavajo, da poroke niso pričakovali. "Končno je postal družinski človek," je za britanske tabloide povedal vir blizu Hugha.

57-letni igralec, ki je zaslovel z vlogami v številnih romantičnih komedijah, je letos postal oče že petič v zadnjih sedmih letih. Z bodočo nevesto Anno bosta kmalu povila tretjega otroka - novica o njeni nosečnosti je javnost dosegla v začetku tega leta.

Sedem let, pet otrok, dve materi
Prvega otroka je Grant s Tinglan Hong, hosteso v neki kitajski restavraciji, povil leta 2011. Hčerko sta poimenovala Tabitha. Kot smo že poročali, se je natanko leto dni kasneje, septembra 2012, igralec razveselil novega naraščaja - sina Johna Munga, ki ga je rodila njegova zdajšnja partnerka, Švedinja Anna. Februarja 2013 je spet postal očka, dečka Felixa mu je rodila mati prvorojenke. Nato je otroka spet povil z Anno Eberstein, zdaj pa se veselila že tretjega.

"To, da bom spet postal očka, je najlepša stvar, ki se mi lahko zgodi. Vem, da zveni klišejsko, vendar je res. Lepo je biti obdan s tistimi, ki te imajo radi. Ko postaneš starš, ljubiš nekoga bolj kot sebe – ta občutek je čaroben," je zvezdnik o očetovski "službi" še povedal za tabloid Hello.

Čeprav še nikoli ni bil poročen, pa to ni igralčevo prvo resno razmerje. Dolgo je bil v razmerju tudi z igralko Elizabeth Hurley, njuna romanca pa se po 13 letih končala leta 2000. "Otroci so ga popolnoma spremeniti, zaradi njih je boljši človek," je Elizabeth ob rojstvu Hughovega zadnjega otroka povedala za britanske medije.