Foto:
Foto:
Jennifer Aniston naj bi imela veliko lepše lase kot Pink in Christina Aguilera.

V izjavi je dejala, da ga podpira, ker je dober človek, in ga opisala kot voditelja po naravi. Clark je eden izmed devetih kandiatov, ki se potegujejo za uradno kandidaturo demokratske stranke. Madonna še meni, da zna Clark, zato ker je bil vodja Nata, obvladati pritiske in da pozna zunanjo politiko. Ko je bil v Kaliforniji, mu je Madonna organizirala kosilo, na katerem je zbiral denar. Generalov tiskovni predstavnik je že izrazil zadovoljstvo, da ga Madonna podpira, in se pošalil, da "zvezda podpira štiri zvezde". General ima namreč v činu štiri zvezde.

Bryanova fotografija kraljice na znamki
Bryan Adams je pred nekaj dnevi kanadski javnosti predstavil novo poštno znamko te severnoameriške države, na kateri je upodobljena njegova fotografija britanske kraljice. Pevec je fotografijo posnel lansko poletje na kraljičinem rojstnodnevnem praznovanju, ta pa mu je tako dobro uspela, da so se pri kanadski pošti odločili, da jo bodo uporabili na novi znamki. V prvi seriji jih bodo natisnili več kot 10 milijonov, Adamsu pa so za uporabo njegove fotografije izplačali simboličen honorar.

Osbournovi za božič skupaj
Kontroverzna družina Osbourne si želi preživeti božični večer skupaj, zato upajo, da bodo Ozzyju dovolili zapustiti bolnišnico. Ozzy po prometni nesreči s kolesom sicer dobro okreva, k temu pa zagovo pripomore tudi podpora družine. Žena Sharon in hči Kelly sta ob njem že od prometne nesreče dalje, sin Jack pa je pred kratkim priletel iz Los Angelesa. Vsi pa upajo, da bodo božič preživeli skupaj v 3 milijone dolarjev vredni rezidenci blizu Chalfont St. Gilesa. Jim bo božiček izpolnil to željo?

Aniston ima najlepše lase
Jennifer Aniston je bila zopet izbrana za žensko, ki ima v vsem ameriškem filmskem svetu najlepše lase. Tokrat so ji nagrado podelili v televizijskem šovu Queer Eye For The Straight Guy, raziskavo o najlepših laseh pa je sponzorirala lasna kozmetika Wella. Merilo so bile pričeske zvezd na treh različnih podelitvah nagrad - na MTV Video Music Awards, na podelitvi emmyjev in na American Music Awards. Jennifer je zmagala v kategorijah za najboljši splošni videz las in za najboljše pramene. Welline zmagovalke so še Britney Spears, Pamela Anderson, Alicia Silverstone, Debra Messing in Jennifer Garner. Najslabši pričeski pa imata po mnenju Wellinih strokovnjakov pevki Christina Aguilera in Pink, naravnost grozna naj bi bila predvsem njuna barva las.