Foto:
Foto:
Ozzy Osbourne premišljuje tudi o smrti.

Pred kratkim so ljudje največkrat vtipkali geslo 11. september, na vrh lestvic pa je -načrtovano ali ne - prišla Janet Jackson s svojo kontroverzno razgaljeno desno dojko. Pobegli del telesa, ki ga je pevki med polčasom Superbowla nalašč razgalil Justin Timberlake, je tako postal najbolj iskana stvar na Lycosovem iskalniku v zgodovini.

Na spletu sta očitno oba dogodka, tako 11. september kot Janetina dojka, primerljiva in sta pritegnila podobno število obiskovalcev. Na spletnih iskalnikih Google in Yahoo! so ugotovili podobno. Na prvih treh mestih tako kraljujejo trije pojmi, vsi povezani z Janet Jackson. To so Janet Jackson, polčas Superbowla in MTV, ki je prenašal glasbeno prireditev med Superbowlom.

Christina Aguilera zaročena
Novico o zaroki je medijem sporočila Jordanova 72-letna babica, ki je povedala, da je njen vnuk Christino zaprosil v Los Angelesu. Njo naj bi o tem obvestil pred dvema dnevoma. Babica je bila novice zelo vesela, prav tako pa naj bi se poroke veselila tudi Jordanova starša. Kdaj bo vnukova poroka, še ne ve, upa pa, da kmalu. 23-letna pevka nerada govori o svoji zvezi z Bratmanom, prav tako ne mara, da bi ju skupaj slikali. Nekaj podrobnosti pa so vendarle razkrili njeni prijatelji, ki so povedali, da je Christino zadovoljna, da je končno z nekom, ki je "normalen" in ni obremenjen s slavo.

Ozzy ima domotožje
Ozzy Osbourne, nekdanji pevec skupine Black Sabbath, namerava zapustiti Los Angeles, saj si želi vrniti v rodno Veliko Britanijo. Pevec je povedal, da si želi končati življenje tam, kjer so ljudje "resnični". Že nekaj let živi v Kaliforniji s svojo družino, s katero je tudi posnel priljubljeno nanizanko Osbournovi. Sedaj pa sta se rocker in njegova žena Sharon odločila, da se želita vrniti v Veliko Britanijo. Ozzy namreč noče umreti v neki tuji tržavi, ampak tam, kjer se je rodil. Če pa že mora umreti v tujini, pa si želi biti vsaj pokopan v domači Angliji.

Bobby Brown na prostosti
Bobbyja Browna so izpustili iz zapora v Atlanti, čakajo pa ga že nove obtožbe v Virginiji. Pevcu so sodne oblasti naročile, naj se nemudoma zglasi na sodišču za družinske zadeve v Roanoku. Iz zapora v DeKalbu ga je šerif Thomas Brown izpustil po posvetovanju s sodnikom. Brown je bil obtožen na 60 dni zaporne kazni, ker je prekršil pogojno kazen zaradi vožnje v vinjenem stanju. 35-letniku grozijo še obtožbe zlorabe in pretepanja.