Foto:
Foto:
Jerry Lewis je izgubil 25 kilogramov.

Kylie je dejala, da je štiri leta nestrpno pričakovala lutko, sedaj ko jo je končno dočakala pa je z njo zelo zadovoljna. Pevka pravi, da ji je lutka zelo podobna in da je celo njena slavna zadnjica ista. Kylie upa, da bodo njeni oboževalci z izdelkom zadovoljni, saj je bilo vanj vloženih veliko ur trdega dela.

Lutka, ki jo je Kylie oblikovala skupaj z stilistom Willom Bakerjem bo oblečena v oblačila znamke Dolce and Gabbana, ki jih je Kylie nosila na svojih nastopih. Lutka bo na police trgonin prišla danes.

Jerry Lewis lažji za 25 kilogramov
77-letni ameriški komik Jerry Lewis je končal zdravljenje v neki nevadski kliniki za odvajanje od zdravil in se v javnosti pokazal 25 kg lažji. V bolnišnici je prebil tri mesece, kjer se je odvajal od nekega zdravila, ki mu je pred odvisnostjo pomagal pri zdravljenju pljuč. 3. marca ima že načrtovan prvi odrski nastop, in sicer v nekem hotelu v Las Vegasu. Njegova predstavnica za tisk je dopustila, da bo ta prvi koncert po skoraj triletni odsotnosti z odra rezerviran za družino, prijatelje in znane osebnosti, tako da je zelo verjetno, da karte sploh ne bodo v prodaji. Lewis naj bi načrtoval zmanjšanje telesne teže za naslednjih 10 kilogramov in bi tako dosegel svojo idealno težo, kar je približno 90 kilogramov. Zaradi jemanja steroidov se je namreč močno zredil. Komik je postal znan v petdesetih letih, ko je na koncertih nastopal skupaj z znanim Deanom Martinom.

Scott Weiland znova na odvajanju
Pevec skupine Stone Temple Pilots Scott Weiland se mora vrniti v kliniko zaprtega tipa, kjer se je odvajal od mamil. 36-letni Weiland se je lanskega oktobra pojavil pred sodiščem v Pasadeni, kjer na obtožbo o posedovanju heroina ni odgovoril. Sodniku so sporočili, da je en mesec po začetku rehabilitacije odšel iz centra, ne vedo pa, ali ga je osebje odpustilo ali pa je šel na lastno odgovornost. Sodnik mu je naročil, da se nemudoma vrne. To je pevec takoj naredil in tako bo tam do julija, če bo vse v redu. Po koncu programa pa bo moral z zdravniki sodelovati še pol leta, da se bodo ti prepričali, da se je res odvadil od mamil.

Antonio Banderas bi lahko bil nogometaš
Španski filmski zvezdnik Antonio Banderas bi lahko v mladosti postal profesionalni igralec nogometa, je dejal njegov bivši trener v klubu. Trener Antonio Matez je za neko športno revijo dejal, da je bil Antonio odličen napadalec, še posebej je žogo dobro udarjal z glavo. Antonio se je raje za nastopanje v filmih, kot na nogometnih zelenicah odločil, ker si je težje poškodoval gleženj. Filmski zvezdnik je nogomet igral med leti 1974 in 1977 za nogometni klub Malaga, enkrat pa mu je celo uspelo zaigrati za mladinsko moštvo slovitega Reala iz Madrida.