Jennifer pravi, da so mlade zvezdnice izgubile tla pod nogami, za kar pa jih ljudje ne smejo obsojati. Foto: EPA
Jennifer pravi, da so mlade zvezdnice izgubile tla pod nogami, za kar pa jih ljudje ne smejo obsojati. Foto: EPA

Jen je prepričana, da so mlade zvezdnice, ki so znane po žuriranju, drogah in menjavanju fantov, obremenjene s tem, da bi morale biti ves čas na očeh javnosti in se pojavljati v rumenih časopisih.

"Običajni ljudje se norčujejo iz njih, a razumite, da si ta dekleta sploh ne predstavljajo, kako se je sprehajati po ulici brez fotografskih bliskavic. Ljudje si mislijo: 'Oh, to mora biti zabavno, imeti toliko milijonov na računu!' A verjemite, niti ves denar ne pomaga, če se ne počutiš dobro v svoji koži," je dejala pevka in igralka, ki je srečno poročena s pevcem Marcom Anthonyjem.

Lopezova je tudi zatrdila, da se z Marcom načrtno izogibata vseh krajev, za katere je znano, da na njih stalno prežijo paparaci.

"Že na začetku najine zveze sva se strinjala, da ne bova dovolila medijem, da najina ljubezen postane javna dobrina. V javnosti se pojaviva samo takrat, ko to od naju zahteva delo. Krog najinih prijateljev je zelo majhen in zaprt, ne poznava ljudi, ki bi takoj, ko bi naju kje zagledali, o tem obvestili rumene časopise."