Adele naj bi konec letošnjega leta izdala svoj četrti studijski album. Foto: Reuters
Adele naj bi konec letošnjega leta izdala svoj četrti studijski album. Foto: Reuters

Britanska pevka Adele se je na zadnjo turnejo odpravila leta 2016 po izdaji svojega albuma 25. Že med turnejo je za revijo Vanity Fair povedala, da nad nastopanjem ni preveč navdušena: "Še vedno bi rada snemala albume, vendar mi ne bi nič manjkalo, če ne bi nikoli več slišala aplavza. Na turnejo sem se odpravila zgolj zato, da izkažem spoštovanje do vseh, ki me podpirajo."

Ko je leta 2017 končala turnejo, je pojasnila, da je svoj zadnji koncert v sklopu turneje namenoma izvedla v domačem Londonu. "Ne vem, ali bom še kdaj odšla na turnejo, zato sem si želela imeti svoj zadnji koncert v Londonu."

Čeprav je oboževalci takrat niso jemali resno, se je Adele vsaj za nekaj časa zagotovo poslovila od življenja na poti. Pevka je v petek namreč zaprla svoje podjetje Remedy Touring LLP, ki se je ukvarjalo z organizacijo njenih turnej. Po podatkih podjetja je Adele s svojo turnejo v letih 2016 in 2017 sicer zaslužila skoraj 160 milijonov evrov.

Na srečo pa zaprtje podjetja ne pomeni, da je opravila z glasbo. 30-letnica po pisanju portala Metro že pripravlja nov album, ki naj bi izšel konec leta.