Jenna Jameson se je rojstva dvojčkov močno veselila. Foto: EPA
Jenna Jameson se je rojstva dvojčkov močno veselila. Foto: EPA
Jenna Jameson
Nekoč pornozvezda, danes pa ponosna mama.

34-letna Jenna in njen partner, mojster borilnih veščin Tito Ortiz, sta novico o rojstvu dveh fantkov sporočila po svojem tiskovnem predstavniku, ki je ob tem za revijo Usmagazine dejal še, da so tako mati kot otroka zdravi.

Jenna, ki je do svoje "upokojitve" veljala za eno največjih zvezdnic industrije filmov za odrasle, je po predstavniku sporočila še, da je porod potekal brez zapletov. Starleta je sicer novico o nosečnosti potrdila avgusta, nekaj mesecev pozneje, ko je priznala, da pod srcem nosi dvojčka, pa je razložila še, da ju je nosečnost šokirala, a obenem razveselila.

Leta 2006 je imela splav
Igralka je sicer že tremi leti oznanila, da pričakuje otroka, a je potem, ko je izvedela, da ima raka, od šoka imela spontan splav. Vse odkar sta se z Ortizom pred dvema letoma spoznala, pa Jenna ni skrivala, da si želita otroka. Ko je končno zanosila, je zelo pazila na svoje zdravje, saj se je umaknila iz javnega življenja in dneve preživljala v Ortizovi hiši na obali.

V javnosti se je pojavljala le, kadar je svojega dragega spremljala na kakšnega izmed njegovih nastopov oz. tekmovanj - nazadnje so jo sicer videli pred dobrim mesecem v Las Vegasu, ko je iz invalidskega vozička navdušeno ploskala svojemu Titu.

A čeprav je Jenna zagrizena katoličanka in čeprav se ne nameravata ustaviti pri dveh otrocih, pa poroke vsaj za zdaj ne načrtujeta. "Odločena sem: ostala bom neporočena in se raje posvečala materinstvu," je pred meseci dejala reviji Usmagazine in dodala, da bo šla po stopinjah Angeline Jolie.

T. K.