Johnny Galecki pravi, da bi bila ekipa po dvanajsti sezoni pripravljena končati serijo. Foto: EPA
Johnny Galecki pravi, da bi bila ekipa po dvanajsti sezoni pripravljena končati serijo. Foto: EPA

Med novinarsko konferenco ameriškega društva televizijskih kritikov v Kaliforniji je zvezdnik serije Veliki pokovci (The Big Bang Theory) Johnny Galecki povedal, da se bo popularna serija po 12. sezoni najverjetneje končala.

"V povezavi s koncem serije smo z ekipo za zdaj govorili le o tem, da bomo vsi zelo žalostni, ko nastopi ta dan," je po poročanju revije People dejal Galecki. "Ampak mislim, da smo na tej točki vsi pripravljeni snemanje končati po 12 sezonah in oditi domov k svojim družinam," je še dodal 42-letni igralec, ki v nadaljevanki upodablja eksperimentalnega fizika Leonarda.

Priljubljena nanizanka, ki se predvaja od leta 2007, je trenutno sredi 11. sezone, jeseni letos pa prihaja še dvanajsta. Poleg Galeckija v glavnih vlogah nastopajo še Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg in Mayim Bialik.

Čeprav se Veliki pokovci počasi bližajo koncu, pa za ljubitelje serije vseeno ni vse črno. Od septembra lani namreč izhaja nova nanizanka z naslovom Young Sheldon (Mladi Sheldon), ki prikazuje življenje glavnega lika Velikih pokovcev v njegovih otroških letih. Z ameriškega televizijskega omrežja CBS so pred kratkim sporočili, da bo prvi sezoni sledila tudi druga.