Julia Roberts velja za eno najlepših igralk. Foto: EPA
Julia Roberts velja za eno najlepših igralk. Foto: EPA
Fotografija brez ličil je izzvala tudi negativne komentarje. Foto: Instagram Emma Roberts
Julia Roberts krasi novembrsko naslovnico revije Harper's Bazaar. Intervju z njo je opravila Oprah Winfrey. Foto: Instagram

50-letna igralka se je odprla Oprah Winfrey v novem intervjuju za Harper's Bazaar. Razložila je, da so jo zelo prizadeli komentarji na Instagramu. Temu se je igralka pridružila junija po nagovoru moža Dannyja Modra in 13-letnih dvojčkov Hazel in Phinnaeusa ter 11-letnega Henryja.

Igralka se je na svojem profilu (ima več kot dva milijona sledilcev) zaščitila tako, da ji slike lahko komentirajo le osebe, ki jim sledi (teh je 25), tako da negativni komentarji do nje niso prišli neposredno. Je pa negativnost in slabe komentarje občutila na svoji koži pred kratkim, ko je njena nečakinja, prav tako igralka, Emma Roberts, objavila skupno fotografijo na svojem profilu. 27-letna Emma je delila fotografijo, na kateri sta obe sproščeni, obe sta brez ličil, doma pa igrata karte.

Julia je bila šokirana, ko je prebrala številne slabe komentarje. "Nekaj se je zgodilo pred kratkim na profilu na Instagramu moje nečakinje Emme, kar me je seznanilo s tem, kako je biti mlada oseba v današnji družbi." Nadaljevala je: "Ob koncu tedna je Emma prespala pri nas, vstali sva, spili sva čaj in uživali v čudovitem jutru." Emma je nekaj dni pozneje delila utrinek druženja s teto.

"Število ljudi, ki so se čutili dolžni komentirati to, kako grozno sem videti na fotografiji – da se ne staram dobro, da sem videti kot moški, zakaj sem sploh objavila fotografijo, ko sem videti tako slabo ..." se je zgrozila Julia nad negativnimi komentarji.

Julia je bila še bolj presenečena nad tem, kako se je ob branju teh komentarjev počutila: "Sem 50-letna ženska, vem, kdo sem, a bila sem prizadeta. Bila sem žalostna, ker ljudje niso videli prijetnega trenutka." Pomislila je še, kako bi se šele počutila, če bi imela 15 let.

Julia je tako dojela, da njeni otroci odraščajo v drugačnem času, kot je ona sama: "Vesela sem, da se je to zgodilo, saj sem dobila čisto nov vpogled v način življenja, ki se ga nisem niti zavedala. Moraš iti skozi stvari, da bi jih razumel, in to je bil le majhen vpogled v to, kaj se dogaja na družbenih omrežjih."

Robertsova je priznala, da se je še vedno dotaknejo govorice o njenem 16-letnem zakonu z Modrom: "Še vedno me lahko kaj prizadene, saj sem tako ponosna na svoj zakon. Četrtega julija sva praznovala 16-letnico zakona in še veliko srečnih trenutkov naju čakajo."

Potomci z njo ne bodo gledali Čednega dekleta
Povedala je tudi, kako se njeni otroci spoprijemajo z njeno slavo. Kot je navedla, ni prepričana, da jo čisto razumejo: "Mislim, da nikoli ne bodo imeli pravega občutka. Enkrat so me vprašali, ali sem slavna, odgovorila sem, da mislim, da je veliko ljudi videlo kakšen film, v katerem sem igrala, in da bi lahko vedeli, kdo sem. Uro pozneje so me vprašali: 'Si bolj znana kot Taylor Swift?'"

Za konec je dodala, da nima nič proti, če njeni potomci vidijo njene filme, razen filma Čedno dekle (Pretty Woman), ki jo je izstrelil med zvezde.

View this post on Instagram

Card games with Aunt Julia @juliaroberts

A post shared by Emma Roberts (@emmaroberts) on Jul 30, 2018 at 10:13am PDT

View this post on Instagram

Just a lil POP of Color #harpersbazaar #giambattistavalli #alexilubomirski

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on Oct 11, 2018 at 3:56pm PDT