Na deveto obletnico istoimenskega albuma se je Kloss odločil spregovoriti o svoji neprijetni izkušnji s popzvezdnico, s katero naj bi imel na eni od hollywoodskih zabav "neprimeren stik, v katerega sam ni privolil".

Sodelovanje s slavno pevko pa je označil za najbolj "poniževalno službo, kar jih je kdaj imel".

Ves čas snemanja spota naj bi pevka pred celotno ekipo razlagala, da je poljubljanje z njim "odvratno", neko noč naj bi ga povabila v striptiz klub, še posebej pa mu je v spominu ostal en dogodek.

Mladenič opisuje rojstnodnevno zabavo modnega stilista Johnnyja Wujka, na kateri naj bi ga pevka v gruči ljudi potegnila za rob kratkih hlač in spodnjic, da bi vsem pokazala njegov penis. "Si lahko predstavljate, kako patetično in v zadregi sem se počutil?" sprašuje Kloss.

Katy Perry je pred devetimi leti posnela uspešnico Teenage Dream. Foto: EPA
Katy Perry je pred devetimi leti posnela uspešnico Teenage Dream. Foto: EPA

Dodaja, da o tem ni spregovoril že takrat, ker je moral s Perryjevo sodelovati še naprej, saj je potreboval denar, prav tako pa naj bi mu njeni predstavniki za stike z javnostjo prepovedovali, da bi zvezdnico kakor koli javno omenjal.

Pravi, da se je zdaj odločil svojo zgodbo deliti zato, da bi v današnji gonji proti perverznim moškim na položaju pokazal, da lahko ljudje z močjo zlorabljajo ne glede na spol.