Spoznala sta se na snemanju Netflixovega filma The King. Foto: Reuters
Spoznala sta se na snemanju Netflixovega filma The King. Foto: Reuters

Novica o njunem razhodu se je v medijih pojavila, potem ko so 24-letnega igralca v novem intervjuju z Voguom označili za samskega, pozneje pa je novico potrdil še ameriški tabloid Us Weekly.

V intervjuju je bil fokus predvsem na njegovi igralski karieri, zato točen razlog razhoda ni znan, se je pa zvezdnik filma Pokliči me po svojem imenu pred kratkim preselil v London, zato tuji mediji ugibajo, da je bil pomemben dejavnik pri tem tudi razdalja.

Zvezdnika sta se spoznala na snemanju Netflixovega filma The King, po tem pa so ju paparaci v New Yorku večkrat ujeli med izmenjevanjem nežnosti.

Svoje romance nista nikoli skrivala, vseeno pa se na rdečih preprogah oziroma svečanih prireditvah nikoli nista pojavila skupaj, temveč sta se zavestno odločala, da to storita posamezno in tako oblikovalcem oblačil, ki sta jih nosila za posamezne dogodke, omogočita priložnost, "da zasijejo".

Chalamet je filmske kritike in občinstvo osvojil v uspešnici Pokliči me po svojem imenu - za vlogo najstnika, ki se poleti zaljubi v postavnega podiplomskega študenta, je bil igralec nominiran tudi za oskarja.