Dax in Kristen veljata za enega srečnejših in bolj 'normalnih' hollywoodskih parov. Foto: Reuters
Dax in Kristen veljata za enega srečnejših in bolj 'normalnih' hollywoodskih parov. Foto: Reuters

Kljub naraščaju pa ni pričakovati, da bi se par kaj kmalu podal pred oltar. "Razlog, zakaj se nama ne mudi poročiti, je ta, da se nama ne zdi primerno izkoriščati pravico, ki je moji istospolno usmerjeni prijatelji nimajo," je povedala Bellova za revijo The Advocate februarja.
"Zato tako omahujeva. Z Daxom sva o tem veliko govorila in omenjena tematika je obema zelo pomembna. Preprosto se postavljava za nekaj, v kar resnično verjameva. Pika."

Ko sta avgusta promovirala svoj skupni film Hit and Run, je Shepard povedal, da ne on ne Bellova nimata nobenih pomislekov, da bi se jima otrok rodil v zunajzakonski zvezi. "To naju ne skrbi," je povedal v oddaji Larryja Kinga.

Skrivnost sreče: Humor
Za Bellovo je Shepard moški njenih sanj. "Nenehno me spravlja v smeh: ko sem žalostna, jezna, frustrirana, ko me kaj moti. Ne glede na to, kaj mi je, me lahko spravi v boljšo voljo. Za to bi storil vse," je povedala nekoč za revijo Us Weekly. "Humor je zelo močno orožje. Day je tako zabaven, da me popolnoma prevzame."

Dax, ki se ga spomnimo tudi iz MTV-jeve oddaje Punk'd, pa je sam pred časom dejal, da bi morali biti moški srečni, da je zaročen s Kristen Bell, ker da to kaže, da lahko tudi moški, kot je on, dobijo žensko, kot je Kristen.
"Če bi jo dobil Brad Pitt, bi bilo to vsem samoumevno. Ker pa sem jo jaz, bi morali biti drugi moški zadovoljni, ker jo je dobil fant povprečnega videza, saj naj bi to dajalo tudi njim upanje, da lahko dobijo Kristen Bell. A fantje me sovražijo, ker vedno hodim z dekleti, do katerih nisem upravičen," je razvil svojo teorijo za Playboy.