Guy Ritchie in Madonna se tudi po osmih letih zakonskega življenja ne mislita ločiti drug od drugega. Foto: EPA
Guy Ritchie in Madonna se tudi po osmih letih zakonskega življenja ne mislita ločiti drug od drugega. Foto: EPA

"Načrtov o ločitvi ni," je bila kratka in jedrnata Liz Rosenberg, pevkina predstavnica za medije, ki je tako zanikala namigovanja tabloidov, da naj bi Madonna zapuščala soproga Guya Ritchieja.

Ena največjih glasbenih zvezdnic vseh časov, ki bo avgusta dopolnila jubilejnih 50 let, se je z deset let mlajšim britanskim režiserjem Ritchiejem poročila pred osmimi leti. Le nekaj mesecev pred poroko sta dobila sina Rocca, ta je pred dvema letoma dobil še brata Davida, ki ga je zvezdnica posvojila v Malaviju. Kot zanimivost dodajmo, da je posvojitev pravnomočna postala šele letos, in to kljub temu da malavijski zakoni tujcem ne dajejo pravice do posvojitve.

Govorice o krhanju zakona med pevko in režiserjem so se pojavile pred kratkim, vrhunec pa so dosegle pretekli teden, ko so pevko najprej opazili brez poročnega prstana, nato pa še v družbi odvetnice Fione Shackleton, ki je zastopala Paula McCartneyja v sicer grenkem ločitvenem postopku zoper Heather Mills.

A očitno se par, ki ju je spoznal pevec Sting, ne namerava raziti. Še več, odločila sta se poklicati agencijo Reuters in tako zanikala večmesečno pisanje rumenih medijev.