Mali junaki ponujajo knjige za otroke, v katerih ime in značilnosti glavnih junakov določajo kupci sami. Foto: Mali junaki
Mali junaki ponujajo knjige za otroke, v katerih ime in značilnosti glavnih junakov določajo kupci sami. Foto: Mali junaki

Kot pojasnjujejo pri Malih junakih, tako pri ustvarjanju personaliziranih knjig za otroke kot marketingu radi uporabljajo nove prijeme in skušajo uresničevati najbolj nore ideje. Tako je bilo tudi v primeru knjige za True Thompson, hči zvezdnice Khloé Kardashian in ameriškega košarkarja Tristana Thompsona.

Mama deklice, ki je pred kratkim praznovala prvi rojstni dan, je bila nad knjigo navdušena, kar je delila tudi s svojimi sledilci na družbenem omrežju Instagram. Ob fotografiji je zapisala, da se ji zdi darilo prikupno. Ker profil 34-letnice spremlja več kot 90 milijonov uporabnikov, so se v slovenskem podjetju novice izredno razveselili.

"Glede na to, da pogosto sodelujemo z znanimi vplivneži, se zavedamo, da se take zadeve dogovarjajo preko njihovih agentov in da vplivnež izdelek spozna šele, ko je pogodba podpisana. Zato smo se odločili za neke vrste gverilsko potezo in knjigo poslali hčerki Khloé Kardashian ob njenem prvem rojstnem dnevu," so zapisali ustvarjalci Malih junakov, ki tudi sicer redno dobivajo pozitivne odzive svojih strank.