Vlogo za ločitev je vložila leta 2016, a sta pred enim mesecem postopek preklicala. Foto: AP
Vlogo za ločitev je vložila leta 2016, a sta pred enim mesecem postopek preklicala. Foto: AP

Kot poroča ameriški tabloid People, naj bi se par v soboto zvečer prepiral na domu v Zahodni Virginiji. V videu, ki ga je na spletu objavil lokalni časnik, ki je o novici tudi prvi poročal, na policijski postaji vidimo v lisice vklenjeno Rivero, oblečeno v trenirko, kako stopi pred sodnika, ki ji razloži, da je obtožena družinskega nasilja.

34-letni Dorsey naj bi trdil, da ga je žena med prepirom udarila v glavo in spodnjo ustnico, za dokaz pa naj bi priložil tudi videoposnetek. Iz pripora je bila igralka izpuščena po plačilu 1000 dolarjev varščine, v pripor pa jo je prišel iskat tast.

Zadnje leto je bilo za zvezdnico serije Glee polno najrazličnejših neprijetnih dogodkov, med drugim sta z Dorseyjem že začela postopek ločitve, ki pa ga je pred dobrim mesecem Rivera preklicala. Skupaj imata dveletnega sina Joseyja Hollisa Dorseyja, prvič pa sta se sestajala že leta 2010. Poročila sta se julija 2014, zgolj tri mesece po tem, ko je igralka preklicala zaroko z raperjem Big Seanom.

"Po tehtnem premisleku sva se odločila, da je prišel čas, da najino skupno pot končava," sta ob začetku ločitvenega postopka pojasnila za People. "Najina prioriteta je vedno bil in vedno bo najin sin, zato si bova tudi v prihodnosti skrbništvo delila."

"Je, kar je, a vesela sem, da je moja družina skupaj," pa je dejala po tem, ko sta ločitev preklicala.