Vladimir in Hayden naj bi po razhodu ostala v dobrih odnosih. Foto: EPA
Vladimir in Hayden naj bi po razhodu ostala v dobrih odnosih. Foto: EPA
Kličko, Panettiere
Hayden je za svojega zaročenca redno stiskala pesti ob boksarskem ringu. Foto: Reuters

Novico o razhodu zvezdniškega para je za ameriške medije potrdila igralkina mama Lesley Vogel. "Mislim, da v njenem življenju potekajo številne spremembe. Ampak menim, da so te spremembe pozitivne," je povedala Lesley in dodala, da njena hči razmišlja o oddihu od Hollywooda in igralske kariere. Pred kratkim se je po šestih uspešnih sezonah namreč končala serija Nashville, v kateri je Hayden Panettiere igrala glavno vlogo. "Potrebuje nekaj odmora, da se lahko v miru odloči, česa si želi. Mislim, da se počuti dobro," je še dodala igralkina mama.

Govorice o razhodu zvezdniškega para so se pojavile, ko se je Hayden v javnosti pojavila z neznanim moškim, s katerim sta se ob odhodu iz ene izmed losangeleških restavracij držala za roke. Neznani spremljevalec je ameriškim medijem sicer povedal, da je istospolno usmerjen in da sta z igralko zgolj prijatelja, vendar pa to ni utišalo govoric o tem, da sta nekdanji športnik in igralka končala svoje razmerje.

Zaročena od leta 2013
Nekdanji boksarski prvak, ki je po bleščeči športni karieri rokavice na klin obesil lani, in zvezdnica serije Nashville sta par postala leta 2009, zaročila sta se štiri leta pozneje, vendar se nato nista odločila za poroko. Leta 2014 se jima je rodila hči Kaya, po porodu pa je Hayden trpela za hudo poporodno depresijo, zaradi katere je poiskala tudi pomoč strokovnjakov.

Po besedah igralkine matere naj bi bila 42-letni Vladimir in 28-letna Hayden kljub razhodu v dobrih odnosih. Pred kratkim sta skupaj s hčerko obiskala Grčijo. Za zdaj svojega razhoda nista komentirala.