Nicole je na sodišče pospremil njen zaročenec Joel Madden. Foto: Reuters
Nicole je na sodišče pospremil njen zaročenec Joel Madden. Foto: Reuters
Nicole Richie
Nicole ima že od zgodnjih najstniških let težave z mamili in alkoholom.

25-letna Nicole, ki je bolj kot po svojih igralskih sposobnostih znana po svojih neprestanih zabavah in odvisnosti od drog in alkohola, bo morala zaradi vožnje pod vplivom opojnih substanc štiri dni preživeti v zaporu.

Na sodišče jo je pospremil Joel
Potem ko je alkotest pokazal, da je ima v krvi veliko več alkohola od dovoljene ravni, jim je priznala še, da je predtem kadila marihuano in da je vzela tablete proti bolečinam vicodin. Ker je bil to njen drug takšen prekršek v štirih letih, ji je zaradi kršenja pogojne kazni grozilo celo leto dni v zaporu. Na sodišče je Richiejeva prišla oblečena v črnino, ob izreku kazni pa je bil ob njej tudi njen zaročenec, pevec skupine Good Charlotte Joel Madden.

So govorice o nosečnosti le dober trik?
Že pred časom so se pojavile govorice, da je Nicole noseča, česar pa shujšana svetlolaska ni ne potrdila ne zanikala. Prav zato pa so se pojavila malce drugačna namigovanja - Nicole naj bi namenoma spodbujala govorice o nosečnosti, da bi se na ta način izognila kazni oziroma si zagotovila čim milejšo.

Sicer pa ima Nicole že od zgodnjih najstniških let težave z opojnimi substancami - pred dnevi je spregovorila o svoji prvi zasvojenosti s heroinom pri samo 13 letih. Starši so jo nato poslali na odvajanje, a je vedno znova padla v past drog in alkohola.

T. K.