Luka Dončić navdušuje s svojimi predstavami iz dneva v dan. Foto: Reuters
Luka Dončić navdušuje s svojimi predstavami iz dneva v dan. Foto: Reuters
Sorodna novica Američani do gladke zmage nad selekcijo Sveta - Dončić zadel trojko s sredine

Pred nocojšnjo tekmo vzhajajočih zvezd, na kateri bo nastopil tudi Dončić, so se mladi zvezdniki družili z najmlajšimi oboževalci na posebnem dogodku NBA Cares (s tem se Liga NBA posveča socialnim stiskam in drugim družbenim težavam), ko jih je nenapovedano obiskal 44. predsednik Združenih držav Amerike.

Ta je pozdravil vsakega košarkarja posebej, namenil pa jim je tudi besede spodbude.

Dončić je s svojimi predstavami navdušil Obamo, ki je pristopil do Luke, se rokoval z njim in ga objel, obenem pa ga je pohvalil za odlične košarkarske predstave. Obenem se je pošalil, naj Luka ne upošteva nasvetov nekdanjega košarkarja Jasona Kidda glede meta. Kidd je namreč prav v tem trenutku sedel ob Dončiću.

"Obisk Obame pred tekmo mi je bil v zadovoljstvo. Zelo lepo ga je bilo srečati in upam, da se bova kmalu spet družila," je komentiral srečanje Dončić.

Dončić bo kapetan ekipe Sveta na tekmi vzhajajočih zvezd v Chicagu. Na uvodni tekmi tridnevnega spektakla v United Centru bosta obe ekipi sestavljeni z desetimi igralci, ki so v tej sezoni novinci ali pa v Ligi NBA igrajo drugo sezono.

Nastopil pa bo tudi na glavni tekmi 16. februarja, zasijal bo v prvi peterki.