Igralec ni bil zadovoljen s svojim srednjim imenom. Foto: Reuters
Igralec ni bil zadovoljen s svojim srednjim imenom. Foto: Reuters

Zvezdnik ni bil zadovoljen s svojim srednjim imenom Carson, kar je tudi že večkrat javno povedal ‒ med drugim v oddaji The Tonight Show z Jimmyjem Fallonom, ko je razložil, da bi rad uredil svoje ime.

"Pred kratkim sem gledal svoj potni list in sem videl svoje srednje ime," je pojasnil Fallonu. "In takrat sem dobil občutek, da bi to najbrž moral malenkost urediti." Nato pa je oboževalce prosil, naj mu pomagajo izbrati izvirnejše ime.

Sorodna novica Macaulay Culkin ponovno sam doma ... z Googlovim asistentom

Ko so mu oboževalci poslali množico predlogov, jih je igralec izbral pet, ki jih je uvrstil v končno glasovanje, in sicer med Macaulay Culkin, Shark Week, Kieran (kar je ime njegovega brata), TheMcRibIsBack in Publicity Stunt, a igralec je bil že od samega začetka naklonjen ideji, da bi preprosto podvojil svoje prvo ime.

Želel si je bolj kul imena

Oboževalci so njegovo ime lahko izbirali do božičnega večera, glasovanje pa je potekalo na njegovi novi spletni strani BunnyEars, poroča People.

"Moje srednje ime je nekaj neumnega. Larry? Orange? Iskreno se niti ne spomnim," je zapisal ob začetku glasovanja. "Zato sem vas prosil, da mi pošljete boljše ideje, s katerimi grem lahko do sodnika in mu razložim, zakaj si moram srednje ime spremeniti v nekaj, kar zveni bolj kul."

"Tako bom lahko, če na letališču kdo pristopi do mene in me vpraša, ali sem Macaulay Culkin, odgovoril, da je to moje srednje ime," je razložil Jimmyju Fallonu.

In tako se je tudi zgodilo, saj je po končanem glasovanju svojim sledilcem voščil vesele praznike, nato pa zapisal, da je njegovo novo srednje ime izbrano. "Glasovali ste in zmagovalec je več kot očiten. V letu 2019 bo moje uradno ime Macaulay Macaulay Culkin Culkin. Zveni kar dobro (če vam je všeč moje ime)."