Paris Hilton naj bi že čakale nejevoljne zapornice. Foto:
Paris Hilton naj bi že čakale nejevoljne zapornice. Foto:
Paris Hilton
Paris je dan pred odhodom v zapor poslušala šale na svoj račun. Foto: EPA
Paris Hilton
Paris Hilton v družbi svoje mame Kathy Hilton, ko se je pripeljala v zapor. Foto: Reuters

Hutton je navedel pevkine besede: "To je pomembna točka v mojem življenju in moram prevzeti odgovornost za svoja dejanja. V prihodnosti bodo moja dejanja bolj premišljena ... Čeprav me je strah, sem pripravljena, da grem v zapor."

Paris se je v zapor odpravila iz hiše staršev zgodaj zjutraj, tako da se je predala dan pred zadnjim rokom. Najprej je odšla v moški zapor v Los Angelesu, od tam pa so jo odpeljali v ženski zapor v predmestju Los Angleles - Lynwood.

Predstavnik Paris Hilton ni hotel potrditi odvetnikovih besed, češ da čaka na potrditev iz šerifovega urada. Tudi tam niso hoteli potrditi, da se je Paris že zglasila v zaporu.

26-letna zvezdnica bo v zaporu preživela naslednjih 23 dni, kazen pa je bila zmanjšana s 45 dni. Obsojena je bila, ker je z vožnjo brez veljavnega vozniškega dovoljenja kršila pogojno kazen.

Paris je poslušala šale na svoj račun
Paris se je včeraj še udeležila podelitev MTV-jevih filmskih nagrad v bližini Hollywooda, kjer je bila tarča posmeha številnih komikov. Zvezdnica se je ravnodušno smejala šalam na svoj račun.

Voditeljica prireditve Sarah Silverman je s svojimi šalami podžigala občinstvo, ki je navdušeno ploskalo. Komedijantka je dejala, da bodo rešetke v Parisini celici podobne penisom, samo da se bo zvezdnica počutila bolj udobno. "Skrbi me samo, da si bo polomila zobe na teh stvareh," je še dodala.

Na tapeti je bila tudi Lindsay
Sarah Silverman pa si je privoščila še eno težavno dekle - Lindsay Lohan. Igralko, ki se zdravi zaradi alkoholizma, je označila za neolikano majhno pujso. Lindsay ni v živo poslušala šal na svoj račun, saj je na prireditvi ni bilo, čeprav je svoj prihod napovedala.

N. G.