Justin Bieber in Hailey Baldwin sta se poročila. Foto: Getty Images
Justin Bieber in Hailey Baldwin sta se poročila. Foto: Getty Images
Hailey Baldwin je zaščitni obraz Adidasa. Foto: Getty Images

24-letni pevec in tri leta mlajša manekenka sta se po pisanju ameriškega Peopla poročila v četrtek v New Yorku. Hitra poroka brez pompa je bila želja zaljubljencev, in to jima je uspelo.

"Sledila sta svojim željam in šla sta svojo pot, ne da bi prisluhnila komur koli," je povedal neimenovani vir za People. Dodal je, da je bil par zelo čustven, Bieber je Baldwinovi dejal, da komaj čaka, da ji nadene poročni prstan.

Za zdaj sta se le civilno poročila, kmalu pa bosta sledila cerkvena poroka in slavje s prijatelji in družino. "Imela bosta veliko poroko, pred Bogom in vsemi, ki jih imata rada."

Časa za medene tedne ni bilo, saj je Hailey hitro poletela proti Londonu, kjer jo je čakalo delo - v polnem teku je namreč londonski teden mode. Hailey je bila glavna zvezda na Adidasovi modni reviji, kjer so predstavili najnovejšo linijo oblačil in športnih copatov. Med obiskovalci modne revije ni bilo mogoče opaziti novopečenega moža - Justina Bieberja.

Glasbenik in Baldwinova, sicer hčerka igralca in producenta Stephena Baldwina, sta se zaročila med počitnicami na Bahamih 7. julija, tja pa naj bi se odpravila ravno zato, ker jo je Bieber želel za roko zaprositi na posebnem kraju. "Pojma ni imela, kaj se bo zgodilo na počitnicah."

Pri People dodajajo še, da so bili mnogi glede njunega razmerja sprva skeptični, saj sta se zbližala samo nekaj mesecev po koncu razmerja med Bieberjem in Seleno Gomez, skupaj pa sta le kratek čas. A kot kaže, je njuno ljubezensko razmerje vseeno pristno, okronala sta ga še s poroko.

View this post on Instagram

absolute best friend.

A post shared by Hailey Baldwin (@haileybaldwin) on Aug 19, 2018 at 3:20pm PDT