Nobeden od vpletenih novic o ljubezni (še) ni komentiral. Foto: Reuters
Nobeden od vpletenih novic o ljubezni (še) ni komentiral. Foto: Reuters

Igralska zvezdnika naj bi par postala okoli božiča, od takrat sta se že večkrat skupaj pojavila tudi na družabnih dogodkih ‒ nazadnje prejšnji teden, ko sta se sprva ločeno udeležila dveh filmskih dogodkov, nato pa je 55-letni Pitt prišel k 12 let mlajši Charlize na njeno premiero v Los Angelesu.

"V nekem lokalu sta se družila in se dotikala drug drugega. Medtem ko je Charlize pila koktajl z vodko, je on vztrajal pri mineralni vodi. Videti sta bila srečna," je za tabloid The Sun dejal neimenovani vir. Charlize naj bi Brada pogosto obiskala tudi na njegovem domu v losangeleški soseski Los Feliz, njegovih otrok pa še ni spoznala.

Zgodba z Angelino le končana

Brad je medijem sam priznal, da je bil alkohol glavna težava v njegovem zakonu z igralko Angelino Jolie, ki se je nepričakovano končal leta 2016, zvezdnika pa sta šele decembra lani dosegla dogovor o skrbništvu nad njunimi šestimi otroki, a podrobnosti o tem niso znane. Pitta so pred nekaj meseci povezovali tudi z izraelsko arhitektko Neri Oxman.

Po poročanju medijev je Brada in Charlize seznanil nihče drug kot še eno slavno igralsko ime, Sean Penn, s katerim je bila Charlize celo zaročena, a je nato zvezo brez pojasnila leta 2015 prekinila.

Charlize, ki ima dva posvojena otroka, hčer August in sina Jacksona, in Brad še nikoli nista skupaj igrala v filmu. Pred tedni so se pojavile tudi govorice, da naj bi bila Charlize v zvezi s švedskim igralcem Alexandrom Skarsgardom.