Ali je Severina že rodila? Foto: MMC RTV SLO
Ali je Severina že rodila? Foto: MMC RTV SLO

39-letna temnolaska, ki je zaradi zapletov že nekaj dni v splitski bolnišnici, je po poročanju srbskega Kurirja že 6. januarja postala ponosna mamica dečka, ki naj bi ga z zaročencem Milanom Popovićem poimenovala Aleksandar Ivan.

Čeprav v splitskem kliničnem centru ne komentirajo govoric, je neimenovani vir iz bolnišnice za Kurir izjavil, da je pevka 6. januarja v zgodnjih jutranjih urah povila dečka, ki so ga so zaradi prezgodnjega rojstva - na svet bi moral privekati čez en mesec - takoj dali v inkubator.

"V bolnišnici vlada zakon molka. Severinin zaročenec Milan Popović je prepovedal zaposlenim, da govorijo o porodu," je za Kurir izjavil neimenovani vir.

Pevka je v bolnišnici od 2. januarja, v Kliničnem centru Split pa so pripadnikom sedme sile dejali le, da bo pevka preventivno zadržana vse do poroda.

Severina z Milanom do konca življenja
"Res je, zaročena sva. Imava se rada in zelo sva zaljubljena. To je človek, s katerim bom preživela preostali del življenja," je Severina pred nekaj meseci potrdila govorice o zaroki s premožnim Srbom, ki ga srbski tabloidi imenujejo "nekronani kralj bakra" in ki naj bi za zaročni prstan odštel 30.000 evrov.