Severina je spet zaljubljena, srce ji je ukradel mladi športni menedžer. Foto: BoBo
Severina je spet zaljubljena, srce ji je ukradel mladi športni menedžer. Foto: BoBo

43-letna Splitčanka se je leta 2013 razšla z Beograjčanom Milanom Popovićem, s katerim ima triletnega sina Aleksandra, od takrat ni imela nobenega razmerja - vsaj ne takega, ki bi ga javno priznavala.

Zdaj pa je v pogovoru za revijo Story razkrila, da je spet zaljubljena, ljubezen pa je tudi tokrat našla v Srbiji. Srce se ji je namreč vnelo za 15 let mlajšega Igorja, sicer sina znanega pevca Dragana Kojića Kebe. "Zaljubljena sem do ušes. Zdaj se mi zdi, kot da traja že vse življenje," je zatrdila.

Njen novi izbranec je zdaj športni menedžer, sicer pa nekdanji nogometaš. Kariero je začel pri Crveni zvezdi, pri 17 je odštel v Dinamo iz Pančeva. Potem je branil za beograjski Hajduk, leta 2010 je odšel v Romunijo in zaigral za Dinamo iz Bukarešte, nato za ciprsko Doxo in še portugalsko Santo Claro.

Rad v družbi lepih deklet
V srbski javnosti se je sicer nekaj časa ugibalo, ali je morda homoseksualec, saj je leta 2013 na Twitterju zapisal, se je po Beogradu sprehodil v okviru Parade ponosa in končno vsem priznal, kaj je. Pozneje je trdil, da je šlo za šalo, češ da mu je telefon vzel prijatelj in tvitnil namesto njega.

Srbski tabloidi sicer pišejo, da je mladi Kojić znan po tem, da je rad v družbi lepih deklet - v zvezi naj bi bil s starleto Jeleno Žeželj, ki je nastopila v resničnostnem šovu Big Brohter, kar pa ni bilo všeč njegovi družini, ki jo je obsojala zaradi objave polgolih fotografij v medijih. Bil je tudi na obeh predstavitvah knjige razvpite Nives Celzijus v Beogradu, kamor naj bi ji prinesel tudi velikanske šopke rož.

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on Mar 16, 2015 at 2:38pm PDT