Sharon Stone, za mnoge fatalna ženska, ne najde prave ljubezni, zato bo (za zdaj) iskanje opustila. Foto: Reuters
Sharon Stone, za mnoge fatalna ženska, ne najde prave ljubezni, zato bo (za zdaj) iskanje opustila. Foto: Reuters

62-letna zvezdnica, ki se je mnogim v spomin vtisnila predvsem po svoji vlogi v filmu Prvinski nagon, je v sredo virtualno gostovala v pogovorni oddaji igralske kolegice Drew Barrymore in ji iskreno zaupala: "Dovolj imam zmenkov!"

"Ugotavljam, da so ljudje neiskreni in kot taki nevredni mojega časa. Poleg tega uživam, ko sem sama ali pa se posvečam otrokom in prijateljem," je še dodala igralka, ki je v preteklosti odkrito spregovorila o svojih neposrečenih poskusih iskanja partnerja prek temu namenjenih aplikacij, zmenkov, na podlagi priporočil prijateljev ipd.

Igralka, ki ima tri sinove in je bila dvakrat poročena (prvič z novinarjem in urednikom Philom Bronsteinom, drugič pa s producentom Michaelom Greenburgom), je ob tem dodala: "Ne potrebujem še enega otroka. Ne potrebujem vse te neiskrenosti in skrivalnic in igric."

Sogovornici je razkrila tudi svoje ugotovitve glede razlik med moškimi in ženskami v današnjem času: "Ne vem, kako bi to povedala na politično korekten način, ampak občutek imam, da ženske in moški – pa imam večino moških prijateljev – ta trenutek preprosto nismo čustveno usklajeni, sploh ko gre za čustveno zrelost v zvezah."

Kot omenjeno, je Stonova ljubezen nekaj časa iskala prek spletnih aplikacij, npr. Bumbla (gre za t. i. Tinder za slavne in bogate), a je obupala, saj je ugotovila, da "ne more nič nadomestiti kemije" ob srečanju v živo. Na začetku uporabe Bumbla se je sicer igralka zapletla v spor, saj so ji na podlagi prijav, da je profil lažen, tega začasno blokirali. Izkazalo se je, da uporabniki niso verjeli, da bi lahko prava Sharon Stone res iskala ljubezen s pomočjo aplikacije.