Chiara Ferragni je redna gostja modnih revij, filmskih in glasbenih festivalov ... Foto: EPA
Chiara Ferragni je redna gostja modnih revij, filmskih in glasbenih festivalov ... Foto: EPA
Fedez je eden najbolj priljubljenih raperjev na Apeninskem polotoku. Foto: EPA

Ljubezenska zgodba enega najslavnejših italijanskih parov mlajše generacije se je začela pred dvema letoma, v soboto pa sta zvezo okronala s poroko.

Civilni del obreda je potekal v palači Ducezio v Notu, mestu, ki se promovira kot baročna prestolnica. Sledilo je poročno slavje, organizatorji poroke so navdih našli v glasbenem festivalu Coachella. Zabava je vrhunec doživela v večernih urah, ko je nebo razsvetlil veličasten ognjemet.

Utrinki razkošne poroke, o kateri poročajo ne le italijanski mediji, temveč ves svet, med njimi tudi modna biblija Vogue, so bili ujeti seveda tudi na Instagramu, kjer mladoporočenca "kraljujeta" – skupno jima namreč sledi skoraj 21 milijonov sledilcev, več sledilcev ima Chiara, sledi ji več kot 14 milijonov ljudi.

Nevesta se je trikrat preoblekla in vse tri obleke je ustvarila modna hiša Dior, z nasveti pa je pomagala tudi Chiara. "Dior je ena mojih najljubših znamk, sanjala sem o tem, da se poročim v eni izmed njihovih kreacij." Poročno obleko so izdelovali nekaj mesecev.

Par, ki živi v Milanu, pogosto pa sta tudi v New Yorku in Los Angelesu, se je zaročil maja. Raper s pravim imenom Federico Leonardo Lucia je svojo drago zaprosil kar med svojim koncertom v Veroni. Chiara in Fedez sta se marca razveselila rojstva sina, nadela sta mu ime Leone.

31-letna Ferragnijeva, ki jo pozna ves modni svet, je leta 2009 zagnala svoj modni blog The Blonde Salad, ima istoimensko kolekcijo oblačil ter čevljev in dodatkov, mogoče jih je kupiti tudi v Milanu, kjer je odprla svojo prvo trgovino. Lani se je znašla na Forbesovem seznamu modnih vplivnežev. Tudi 28-letni Fedez je izjemno priljubljen v svoji domovini, je raper in sodnik v italijanski različici šova talentov X Factor.

A post shared by Fedez (@fedez) on Sep 1, 2018 at 2:44pm PDT

Noi /a>

A post shared by Fedez (@fedez) on Sep 1, 2018 at 12:17pm PDT

Yes I do, forever

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Sep 1, 2018 at 10:56am PDT

Siete bellissimi @chiaraferragni @fedez

A post shared by Gilda Ambrosio (@gildaambrosio) on Sep 1, 2018 at 10:39am PDT

Back in Milan before the wedding

A post shared by Chiara Ferragni (@chiaraferragni) on Aug 27, 2018 at 3:39am PDT