Sinead je bila nazadnje poročena z dolgoletnim prijateljem in sodelavcem Stevom Cooneyjem, a zakon ni trajal niti leto dni (od julija 2010 do aprila letos). Foto: EPA
Sinead je bila nazadnje poročena z dolgoletnim prijateljem in sodelavcem Stevom Cooneyjem, a zakon ni trajal niti leto dni (od julija 2010 do aprila letos). Foto: EPA

O'Connorjeva je tako v zakonski stan stopila ponoči, ravno na dan, ko praznuje svoj 45. rojstni dan.

Novico o skorajšnji poroki je sicer naznanila kar na svoji spletni strani, kjer je v sredo zapisala: "Z velikim veseljem se bova z ljubljenim fantom Barryjem Herridgeem jutri, 8. decembra, na "neznani lokaciji" in na popolnoma sanjski slovesnosti poročila. Takoj, ko bo mogoče, bova objavila tudi prve poporočne fotografije." Pod zapisom je sledil še podpis: "Zelo srečno dekle". Po poroki je irska glasbenica razkrila tudi kraj srečnega dogodka - Las Vegas.

Sinead je sicer izvabila kar nekaj nasmeškov, ko je avgusta na svoji spletni strani objavila poziv dobrim moškim, naj se ji oglasijo. Ob tem je razkrila še, da tako pogreša seks, da se ji celo "neživi predmeti zdijo kar v redu".

Dva meseca pozneje je spoznala Barryja in konec spolne suše brez zadržkov delila s svojimi oboževalci: "Srečna oznanjam, da je lov za fantom uradno končan, saj se je našel primeren kandidat za prosto mesto. Od zdaj ne bom več sprejemala prijav," je v hudomušnem duhu zapisala glasbenica in dodala: "Zavedam se, da bo to obvestilo 98 odstotkov moških na svetu sprejelo z obžalovanjem ... ampak, hej ... napišite pesem o tem ..." Na koncu zapisala je še razkrila, da zdaj nekaj časa ne bo pisala, saj "je treba nadoknaditi kar nekaj ljubljenja".