Odrasla je pred očmi gledalcev. Foto: Reuters
Odrasla je pred očmi gledalcev. Foto: Reuters

Igralka se je od zvezdniških žarometov v preteklosti že umaknila, saj se že leta bori z depresijo in tesnobo, nenehna pozornost oboževalcev pa ji skrb vzbujajoče zdravstveno stanje še poslabšuje. Da bi se krajši "oddihi" od igranja lahko sprevrgli v večletni odmik od Hollywooda, pa je priznala v nedavnem intervjuju s priljubljenim voditeljem Dr. Philom.

"Še vedno sem na oddihu" pravi igralka. "Privoščila sem si ga, ker se želim posvetiti svojemu duševnemu zdravju," je nadaljevala in poudarila, da se želi pred novinarskimi konferencami in turnejami ob predvajanju zadnje sezone Igre prestolov še nekoliko odpočiti.

Bo postala policistka?

Turnerjeva se je v priljubljeni seriji prvič pojavila, ko je bila stara zgolj 13 let. Lahko bi rekli, da je odrasla pred očmi javnosti. 23-letnica pa ima danes (ob igralskih) še drugačne karierne ambicije. "Želim delati veliko stvari, ne samo v svetu filma," je dejala v intervjuju in presenetila z novico, da bi zelo rada postala policistka. "Želim se vpisati na policijsko akademijo. Zločini, razlogi zanje in njihovo razreševanje me namreč naravnost navdušujejo," je še dejala.

Pri izboljšanju duševnega zdravja je Turnerjevi po njenih besedah zelo pomagal zaročenec Joe Jonas. Igralka se je v preteklosti namreč soočala s "krizo identitete". Do tega je prišlo, ker je zaradi številnih igralskih vlog odrasla občutno prej, kot bi morala, in ni imela nikoli časa razmišljati o tem, kdo sploh je.