Louis Spencer v spremstvu sester in matere prihaja na poročno slavje. Foto: Reuters
Louis Spencer v spremstvu sester in matere prihaja na poročno slavje. Foto: Reuters
Leta 2015 se je z Louisom Spencerjem slikala tudi nad Britancem povsem očarana ameriška pevka Nicki Minaj in ob fotografiji pripisala "Poglejte najino poročno fotografijo!". Foto: Instagram

24-letni Spencer je nečak pokojne princese Diane, oboževalke pa so ga nemudoma razglasile za najbolj zaželenega samca kraljeve družine.

Louis namreč ni oddan, na poroko pa je prišel v spremstvu svojih glamuroznih sester, Kitty Spencer in Elize Spencer, ter matere Victorie Aitken.

27-letna Kitty je bila tista, ki je z izbiro svojega ekstravagantnega zelenega pokrivala oblikovalca Philipa Treacyja in ujemajočo se obleko Dolce & Gabanne tako zelo navdušila modne strokovnjake.

Uporabniki družbenih omrežjih so fanta, nad katerim je, sodeč po Instagramu, navdušena tudi Nicki Minaj, nemudoma opazili. "Ker Harryja ne morem več imeti, sem zdaj oko vrgla na njegovega bratranca, Louisa Spencerja," je zapisala ena uporabnica. Spet druga pa: "Mislim, da sem zaljubljena."

"Naj bom tvoja vikontinja," je zapisala tretja, četrta pa: "O, živijo, Louis Spencer, si samski? Bi me poklical?"

Odraščal v Južni Afriki
Louis, najmlajši otrok Dianinega brata Charlesa Spencerja, bo po očetovi smrti podedoval njegov grofovski naziv. Njegovi starši so se leta 1995, da bi se ognila medijskemu cirkusu na Otoku, z vsemi štirimi otroki preselili v Južno Afriko, ločili pa so se leta 1997, ko je bilo fantu tri leta.

Njegov oče se je preselil nazaj v Veliko Britanijo in se še dvakrat poročil, vsi štirje otroci pa so z mamo ostali v Cape Townu.

Vikont Spencer se je nato vrnil v Evropo in študiral na univerzi v Edinburgu.

Princ Harry ohranja tesne odnose z mamino stranjo družine, zato si je želel, da pridejo tudi na poroko. Kadar koli je Harry v Cape Townu, vedno obišče svojega bratranca in sestrične, medtem ko sta se princ William in njegova soproga Kate tudi udeležila Louisovega 21. rojstnega dneva, ko je bila ona visoko noseča s princesko Charlotte.