Vince Vaughn do zdaj ni bil znan po kakšnih hujših kršitvah zakonodaje. Foto: Reuters
Vince Vaughn do zdaj ni bil znan po kakšnih hujših kršitvah zakonodaje. Foto: Reuters

48-letni zvezdnik je sedel za volanom vozila, na sovoznikovem sedežu pa je bil še en moški, piše CNN. Policisti so sprva dejali, da je bil igralec aretiran zaradi vožnje pod vplivom nedovoljenih substanc, upiranja, zavlačevanja in onemogočanja aretacije. Enako se je obnašal sovoznik. Nato so s policijske postaje Manhattan Beach dodali, da se "Vaughn ni fizično upiral aretaciji, je pa oviral preiskavo dogodka". "Policistom ni bilo treba uporabiti sile," so dodali policisti.

Oba so odpeljali v pripor na omenjeni policijski postaji, ki sta ga po plačilu varščine, katere višina ostaja skrivnost, že zapustila.

Vaughn je kariero začel v televizijskih serijah, nato pa se je prebil tudi na filmska platna. Med njegove največje uspešnice sodijo Lovci na družice, Modeli stare šole, Dodgeball, Greva narazen, Vse za sina, Izgubljeni svet: Jurski park, Vrnitev v raj ...

Tabloidi so o njem obsežno poročali leta 2005, ko se je zapletel v romanco z igralko Jennifer Aniston. Razšla sta se dobro leto pozneje. Leta 2009 se je zaročil s kanadsko nepremičninsko posrednico Kylo Weber, s katero sta se 2. januarja leta 2010 poročila. Imata tudi dva otroka.