47-letni pevec se je odločil, da bo svojo pričesko uredil še pred koncem samoosamitve. S pomočjo aparata za striženje las se je poslovil od svojih las, ki so skozi leta postala njegov zaščitni znak. Ob fotografiji, ki jo je z oboževalci delil na družbenem omrežju Instagram, je zapisal: "Pa je mir s striženjem za nekaj mesecev.”

Odzivi na pričesko so bili predvsem pozitivni, številni so mu namreč čestitali za pogumno dejanje.

Za urejene pričeske so prikrajšani tudi številni tuji zvezdniki, ki so se odločili stvari vzeti v svoje roke. Pink je pred kratkim objavila posnetek svoje osemletne hčerke Willow, ki z “mašinco” ureja očetovo pričesko. “Ko ne moreš priti do frizerja, se las preprosto znebiš,” je zapisala pevka uspešnic, kot so So What, Just Like a Pill, Try in What About Us.

Svojo pričesko je skušala urediti tudi Pink, a se prav tako ni dobro končalo. “Z vami želim deliti nekaj, kar sem storila sinoči. Nekaj sem spila in dobila briljantno idejo. Zakaj bi ljudem plačevala za striženje, ko pa lahko to počnem sama. In poglejte, kaj sem storila,” je zapisala ob posnetku, na katerem izpod kape pokaže velik, neenakomeren rez.

Z novo podobo je presenetil tudi ameriški popzvezdnik James Arthur. "V času samoosamitve sem se trudil urediti svojo pričesko, vendar mi ni šlo preveč dobro. V trenutku šibkosti sem se odločil, da naredim nekaj, česar si prej nisem nikoli upal. Obril sem si lase in državni zdravstveni službi doniral 5000 funtov," je zapisal ob fotografiji na Instagramu.