Fižol v zrnju namočimo in naslednji dan skuhamo, vodo pa prihranimo. Dodamo ji čiste vroče vode in spasiran oz. pretlačen kuhan fižol ter vse skupaj prevremo.
Po želji zakuhamo testenine, še bolje pa zraven teknejo kocke česnovega kruha.
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Sestavine: 100 g fižola, 2 žlici zaseke, 2 stroka česna, 1 žlica drobno sesekljane šalotke, ščepec majarona, 2 lovorjeva lista, sol in poper po okusu.
Fižol v zrnju namočimo in naslednji dan skuhamo, vodo pa prihranimo. Dodamo ji čiste vroče vode in spasiran oz. pretlačen kuhan fižol ter vse skupaj prevremo.
Neveljaven email naslov
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje