Popečemo na kolobarje narezano pikantno klobaso chorizo, in ko spusti maščobo, jo damo na papirnate brisače, da se osuši. Na ostanek olja dodamo še nariban korenček in por, narezan na kolobarje. Vse skupaj pražimo nekaj minut, solimo in popramo.
Testo razvaljamo in izrežemo kroge z obodom za krofe. Sladko smetano in rikoto stepemo, solimo in popramo po okusu ter dodamo zelene začimbe.
Na polovico izrezanih krogov naložimo nadev in robove premažemo s stepenim jajcem. Nato jih pokrijem z drugim krogom, zatesnimo in zarežemo na vrhu v obliki križa ter testo razpremo kot cvet. Vse še enkrat premažemo z jajcem. Spečemo do zlato rjave barve.
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje