Sardele očistimo, glave zavržemo. Vzdolžno jih prerežemo, odstranimo kosti in sardele razpremo. Začinimo jih s soljo in poprom. Pečico ogrejemo na 180 st. C.
Peteršilj in česen nasekljamo, zmešamo z drobtinami in s tem namažemo sardele. Zvijemo jih in nabadamo na lesena nabodala izmenično z lovorjevimi lističi, rezinami limone in paradižniki.
Nabodala naložimo na naoljen pekač in pečemo dobrih 15 minut. Vmes nabodala vsaj enkrat obrnemo.
Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje