Meso narežemo na kocke in z vseh strani skupaj z nasekljano šalotko in česnom opečemo na maslu. Začinimo s soljo in poprom, prilijemo vino in 1 dl vode, pokrijemo in na šibkem ognju dušimo približno eno uro. Po potrebi prilijemo malo vode.
Jajčevec in zeleno narežemo in dodamo 15 minut preden odstavimo. Jajci zmešamo z limoninim sokom, nasekljanim pehtranom in peteršiljem ter nekaj žlicami vroče omake. Ko meso odstavimo, vmešamo jajci.
Takoj postrežemo.
Predlogi
Ni najdenih zadetkov.
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Rezultati iskanja
Komentarji so trenutno privzeto izklopljeni. V nastavitvah si jih lahko omogočite. Za prikaz možnosti nastavitev kliknite na ikono vašega profila v zgornjem desnem kotu zaslona.
Prikaži komentarje