slice
Ženske hlače: Kontroverzen kos garderobe, ki javnosti ni pustil ravnodušne
Kdaj so ženske začele nositi hlače?, 20. april 2018 ob 06:33 Ste se kdaj vprašali, kdaj so ženske začele nositi hlače?
29
Video: Modna revija "zakonitih oblačil nezakonitih priseljencev"
6
8. april 2018 ob 16:47 Barcelonski ulični prodajalci iz Senegala so pripravili modno revijo, na kateri so predstavili svojo linijo "zakonitih oblačil, ki so jih naredili nezakoniti priseljenci".
LJFW 2018: Eleganten minimalizem, cvetlični motivi in številni modni blogerji
8
6. april 2018 ob 15:20 Čeprav se na prvi pogled zdi, da v majhni Sloveniji ni prostora za velike modne legende, pa tudi za velike modne navdušence ne, je letošnji Ljubljanski teden mode znova dokazal nasprotno.
Video: Marc Jacobs partnerja zasnubil v mehiški restavraciji
11
6. april 2018 ob 12:49 Priznani ameriški modni oblikovalec Marc Jacobs je partnerju Charlyju DeFrancescu pripravil posebno snubitev - pred njega je pokleknil v restavraciji z mehiško hrano, potem ko so zaposleni izvedli ...
LJFW: Pomladni modni teden v Ljubljani odprli študentje
1
5. april 2018 ob 16:18 V prostorih Viba filma se je začel Ljubljanski teden mode, ki ga je odprla modna revija študentov Naravoslovnotehniške fakultete.
Kaia in Presley Gerber - naslednika imperija, ki ga je ustvarila Cindy Crawford Presley in Kaia Gerber veljata v svetu svetovne mode za dva najbolj zaželena manekena. Pojavljata se na naslovnicah revij in na modnih stezah.
7
Ljubljana bo v naslednjih dneh v znamenju tedna mode Začel se je spomladanski Ljubljanski teden mode, na katerem bodo domača in tuja oblikovalska imena v prestolnici do petka predstavljala najnovejše modne trende.
1
Stevardese dobile bitko - lahko bodo nosile hlače Ženskemu kabinskemu osebju letalske družbe Cathay Pacific je uspelo odpraviti dolgoletno pravilo, ki jim je nalagalo, da nosijo krila.
25
Teden mode v Tokiu: Izstopale so maske za rokoborbo z mišjimi ušesi Po treh velikih tednih mode v New Yorku, Londonu in italijanskem modnem središču Milanu, se je marca visoka moda preselila še v japonsko prestolnico Tokio.
12
Neprepoznavna popprincesa: "Smo prepričani, da je to Britney?" Kraljica popa Britney Spears je najnovejši obraz modne hiše Kenzo, kampanja pa že dviguje prah. Pevka je namreč na fotografijah neprepoznavna.
22
Foto: Melania z zeleno toaleto pritegnila poglede v Beli hiši Dan pred irskim praznikom dnevom svetega Patrika so se zavetniku Irske poklonili tudi v Beli hiši, kjer so priredili sprejem, udeležil se ga je tudi irski premier Leo Varadkar.
22
Od krzna se poslavljata tudi modni hiši Versace in Furla Italijanski modni hiši Versace in Furla, ki se ukvarja predvsem z izdelavo torbic in dodatkov, sporočata, da bosta pri izdelavi svojih modnih kreacij nehali uporabljati krzno.
4
Slovo Givenchyja, oblikovalca, čigar muza je bila Audrey Hepburn Francoski modni oblikovalec Hubert de Givenchy, ki je poskrbel za stilski podobi modnih ikon Audrey Hepburn in Jackie Kennedy, je umrl v 91. letu starosti.
2
Foto: Pooskarjevska zabava - toalete zamenjala gola koža, značke Time's Up ostajajo Ve se, katera pooskarjevska zabava je tista, ki privabi vse, ki v Hollywoodu kaj štejejo - tista, ki jo že tradicionalno prireja revija Vanity Fair.
21
Lindsey Vonn na oskarjih: "To je bolj zastrašujoče od olimpijskih iger!" Lindsey Vonn se je v družbi svoje sestre Karin udeležila svojih prvih oskarjev.
36

Izbor
Anketa: 24. februar 2018 ob 22:28

Ste zadovoljni z zmagovalno skladbo Eme 2018?

Da.
Ne.
Ne morem se odločiti.
Arhiv
Kazalo