Crystal si je nadela legendarne Choojeve 'umetnine'. Foto: Vogue
Crystal si je nadela legendarne Choojeve 'umetnine'. Foto: Vogue

24-letnica še vedno velja za najuspešnejšo manekenko za močnejše postave, čeprav je konfekcijsko številko 42 v zadnjem času zamenjala za oblačila velikosti 36 oziroma 38.

Temnolaso Crystal si je zaželel tudi priznani malezijski oblikovalec čevljev Jimmy Choo, ki živi v Londonu. Crystal je tako že posnela serijo oglasov za njegovo pomladansko-poletno kolekcijo, pred fotoobjektiv pa sta jo postavila priznana modna fotografa Inez van Lamsweerde in Vinoodh Matadin. Rennova je v reklamni kampanji zamenjala ameriški fotomodel Amber Valletta.

Novi časi v modni industriji
Crystal, ki je v preteklosti zastopala tudi imena, kot so Zac Posen, Dolce & Gabbana in Chanel, je navdušena nad količino dela, ki ga ima, in na ves glas podpira nove smernice modne industrije, ki vse več priložnosti ponujajo tudi dekletom s postavo, ki je daleč od suhljatosti.

"Še vedno se precej razlikujem od drugih deklet, s katerimi se borimo za delo. A pred leti je bilo še huje. Ko sem začenjala manekensko kariero, so bila vsa dekleta svetlolasa, do kosti shujšana in videti precej nesrečna. Danes poznamo več etnične raznolikosti, manekenke niso več tako neverjetno vitke. Od časa do časa se na modne steze in v revije prebije tudi kakšna s številko 40 in 42. Ta industrija doživlja spremembe, manekenkam je dovoljeno, da so drugačne. Komaj čakam, kaj bomo videli prihodnjo sezono," je dejala.