Najraje nakupuje v New Yorku. Foto: EPA
Najraje nakupuje v New Yorku. Foto: EPA
Carolina Herrera mlajša (v sredini)
Druži se s filmskimi zvezdami in nakupuje v Barceloni. Foto: EPA

Obožuje nakupe v "prestolnici sveta", pred kratkim pa je tudi sama odprla trgovino Butik v četrti West Village, ki, kot pravi, izgleda natanko tako kot njeno stanovanje.

Carolina Herrera mlajša, hči znane modne oblikovalke, ki s soprogom živi v Madridu, najraje zapravlja v Barceloni. Gaudijevo mesto s prodajalnami starin, tapa bari in plažami je njena najljubša destinacija ob vikendih.

Modnega oblikovalca Matthewa Williamsona, ki modne revije največkrat postavlja v New York in velik del svojih oblačil ustvari v Indiji, navdihuje London, še posebej butiki, kjer je mogoče najti dragocene "starine".

22-letna Margherita Missoni ima modo dobesedno v krvi. Je muza svoji materi oblikovalki, pojavlja se na vseh omembe vrednih družabnih dogodkih in študira filozofijo. Najraje nakupuje v domačem Milanu in pozna vse kotičke: od najbolj vroče prodajalne čevljev do najboljše japonske restavracije v mestu.

V Parizu radi zapravljata osebna predstavnica za tisk in muza Marca Jacobsa Camille Miceli in pevka, plesalka in manekenka Joana Preiss.

Ostala mesta, ki so se znašla na modnem zemljevidu sveta, so Tokio, Rim, Rio de Janeiro, Los Angeles, Buenos Aires in, ne boste verjeli, Las Vegas.