Pripis na naslovnici s Thylane: Nova Kate Moss #rojenav2011 Foto: Revija Jalouse
Pripis na naslovnici s Thylane: Nova Kate Moss #rojenav2011 Foto: Revija Jalouse

O hčerki francoskega nogometaša Patricka Blondeauja in tv-osebnosti Veronike Loubry "z obrazom angela" smo pred slabimi tremi leti že pisali, saj je njena podoba v Paris Vogue (takrat je revijo še vodila Carine Roitfeld), na kateri je močno naličena, z rdeče nalakiranimi nohti, v "seksi" oblačilih in z visokimi petami na nogah v izzivalni drži pozirala na tigrovem kožuhu, sprožila veliko prahu. Gostujoči urednik številke s "spornimi" fotografijami je bil slavni modni oblikovalec Tom Ford, mojster provokacije.

Takrat so se v medijih in na spletu (spet) pojavile razprave o tem, kdaj je "mlado res premlado" za manekensko delo. Eden od uporabnikov Tumblrja je zapisal celo: "To je otroška pornografija, in to je NAROBE."

Zdaj se Thylane bliža 13. rojstnemu dnevu (rodila se je 5. aprila 2001) in je pred kratkim pozirala za naslovnico francoske revije Jalouse, ki sicer nagovarja ženske med 25. in 40. letom starosti. Njeno fotografijo so opremili s pripisom "nova Kate Moss" (če smo že pri tem, je tudi najbolj ikonična manekenka vseh časov - zdaj 40-letnica - kariero začela pri rosnih 14, ko jo je modna agentka Sarah Doukas opazila na newyorškem letališču JFK).